De schildklier- en hormonenverbinding

Uw schildklier … Een piepkleine klier die een groot werk doet

U bent misschien een van degenen die niet weten hoe belangrijk uw schildklier is. Net onder uw voicebox bevindt uw schildklier zich in synergie met een hele reeks klieren om uw lichaam naar behoren te laten functioneren. Zijn primaire taak is het produceren van speciale hormonen die bijna elk orgaan, weefsel en cel in uw lichaam beïnvloeden. Het signaleert de cellen om verschillende kritieke functies uit te voeren en te reguleren.

Hormonen gegenereerd door de schildklier vertellen de cellen of ze meer zuurstof en voedingsstoffen zouden moeten consumeren – ook bekend als de 'snelheid van het metabolisme'. Hormonen spelen ook een belangrijke rol :
Stimuleer de hartslag en cholesterol benutting en energieproductie
Steun spierkracht en gewrichten  dreamstime_l_arms-back25464952
Helpt het calciumgehalte in uw lichaam in goede balans te houden
Ondersteunt de normale regulatie van uw b ody-temperatuur
Reguleer vrouwelijke menstruatiecyclus
Impact hersenen functie en zenuwfunctie
Ondersteuning darmregelmaat
gezonde huid promoten

Controlelijst: werkt mijn schildklier goed?

Wanneer uw schildklier niet optimaal functioneert, raakt het lichaam uit balans: een schildklier die niet op volle toeren presteert, kan bijdragen naar je gevoel:
• Af en toe vermoeid
• Vergeetachtig
• "Blauw" en traag
• Ervaar droog haar, nagels en huid
• Af en toe wallen
• Onregelmatighedenstints
• De interne thermostaat van uw lichaam lijkt misschien schamel
• Licht ongemak of zwakte in gewrichten en spieren
• Cholesterolspiegels fluctueren meer dan normaal

 pain joints.jpg ” width=”509″ height=”552″ /> 19659003] Vaak storten de resultaten van uw schildklier onder zijn optimale niveau zich op en is het een langzaam vorderende situatie. Je hebt misschien wat meer moeite om de dag door te komen, of je kunt in de spiegel kijken en ouder worden dan eerst. U kunt een lichte pijn of af en toe vermoeidheid in uw spieren of gewrichten opmerken, zelfs na een korte afstand lopen. De meeste mensen zeggen dat ze zich gewoon niet als hun vroegere zelf voelen.

Wees gerustgesteld dat er tests zijn voor een onderpresterende schildklier en dat er een aantal opties beschikbaar zijn. Zoals altijd moet u advies inwinnen bij een arts om te worden geëvalueerd en voor doorlopende zorg indien nodig. I In sommige zeldzame gevallen kan een persoon een overdreven actieve schildklier ervaren. Deze situatie zou ook moeten worden geëvalueerd door een medische professional.

 thyroid-care-blog Mineralen kunnen voedingssteun bieden *

Voor individuen die op zoek zijn naar proactieve manieren om een ​​gezonde schildklier te ondersteunen en te behouden, laat onderzoek zien dat mineralen kan een voedingsstimulans bieden. * Eniva-schildklierverzorgingsformule is een in water oplosbare mineraalmengeling die het normale, gezonde functioneren van de schildklier kan ondersteunen. * Schildklierzorg bevat deze mineralen om de lichaamsbalans en optimale prestaties te ondersteunen: *
• Kalium • Jodium • Zink • Selenium • Koper • Mangaan

OPMERKINGEN:
– Schildklierzorg is NIET ontworpen om de unieke voedingsbehoeften te bieden aan personen met hyperthyreoïdie. Als u hyperthyreoïdie heeft, zoals bij welke medische aandoening dan ook, dient u onder de reguliere zorg van een arts te staan.
– Mensen die allergisch zijn voor jodium mogen NIET kaliumjodide innemen producten.

Bezoek www.eniva.com voor meer informatie.


* Deze verklaring is niet geëvalueerd door de Food and Drug Administration. Dit product is niet bedoeld om ziekten te diagnosticeren, behandelen, genezen of voorkomen.

* Deze informatie is bedoeld om ondersteuning te bieden bij de mogelijkheid van stralingsverontreiniging en het effect ervan op een gezonde schildklier. Een goede voedingssuppletie kan helpen bij het ondersteunen van een gezonde schildklier en een door de FDA goedgekeurde orale profylaxe zal helpen bij het beschermen tegen en / of het minimaliseren van stralingsbesmetting.

Bij EnivaHealth geloven we dat elk menselijk lichaam werd ontworpen gezond zijn. Het werd ontworpen om energiek, slank, behendig en veerkrachtig te zijn bij genezing. Je bent gemaakt om een ​​overvloedig, gezond en levendig leven te leiden. EnivaHealth is er trots op pure vloeibare nutraceuticals te maken en te produceren zonder kunstmatige conserveermiddelen. Onze vloeibare supplementen zijn natuurlijke oplossingen om u te helpen voelen en er op uw best uitzien.Gevonden op