Gebruik van tieners en drugs | Leslie Greenberg's Blog

Waarom gebruiken mensen drugs? Ze willen

  • de manier veranderen waarop ze zich
  • voelen om bij leeftijdsgenoten te passen,
  • om minder geremd te zijn
  • ze vervelen zich
  • het leven is rot (ze zijn boos, jaloers, verdrietig, misbruikt )
  • "voor de lol."

Oorzaak van drugsgebruik is niet nuttig voor een arts, omdat het de patiënt niet helpt.

Welke medicijnen gebruiken kinderen? Het hangt af van hun leeftijd en hun toegang om medicijnen te krijgen. Ze kunnen gemakkelijk marihuana, tabak en alcohol krijgen. De gemakkelijkste medicijnen die ze kunnen krijgen, zijn de dodelijkste: spuitverf, hoestmiddel of de receptplichtige pillen van de ouders. Coricidine Hoest en verkoudheid (Triple C), Robitussin of delsym zijn koude medicijnen die vaak in overmaat worden ingenomen en voor een "high" worden gebruikt.

Ik heb de YRBS voor Nevada besproken. Dit is de Y R isk B Gedrag S Urvey die statistieken geeft over regionaal risicogedragsgebruik. Cocaïne, ecstasy en methgebruik nemen af ​​in Nevada.

Van belang is dat marihuana de hersengroei beïnvloedt tot de leeftijd van 25 jaar, zelfs als het legaal is.

Urine drugsscreens omvatten twee tests: een immunoassay die bedoeld is voor screening en vervolgens een gaschromatografie-massaspectrometrie wordt gebruikt als een bevestigende test als de screeningtest positief is. De bevestigende test moet ervoor zorgen dat er geen fout-positieve test is. Er zijn medicijnen of voedingsmiddelen die ervoor kunnen zorgen dat het scherm van een urinediagnaat er positief uitziet, als de patiënt dat medicijn niet heeft ingenomen. Artsen moeten weten hoelang het scherm van een urinegeneesmiddel na gebruik positief zal blijken te zijn. Sommige geneesmiddelen worden binnen 30 dagen in het systeem gedetecteerd, afhankelijk van de gebruiksduur.

Screenen op alcoholmisbruik door adolescenten. CRAFFT Screening Interview. http://www.caesar-boston.org/CRAFFT

Hoe het drugsgebruik verminderen? Het enige antwoord is multidimensionele gezinstherapie. Het kind gebruikt om een ​​of andere reden de reden. Het hele gezin moet familiebijeenkomsten bij elkaar hebben.

Over drlesliegreenberg

Ik oefen al meer dan 20 jaar als huisarts – als opvoeder van artsen en clinicus. Van kleutertijd tot ouderen, ik verricht verloskunde en algemene geneeskunde. Ik hou van mijn carrière en ben gepassioneerd door mijn kennisgebied en mijn patiënten. Volg mij op Facebook op Leslie Md Greenberg Medical Disclaimer De inhoud van deze website is alleen bedoeld voor algemene informatieve doeleinden en is niet bedoeld en mag ook niet worden beschouwd als vervanging voor professioneel medisch advies. Gebruik de informatie op deze website niet voor het diagnosticeren of behandelen van medische of gezondheidsproblemen. Als u een medisch probleem heeft of vermoedt, neem dan onmiddellijk contact op met uw professionele zorgaanbieder.Lees verder