Heb een sterke ruggengraat! | enivacorp

Bijna de helft van de Amerikanen zoekt steun voor hun muscoskeletale systemen. En van dat aantal zijn er veel vrouwen. Met nationale focus op Bone & Joint Health, hier zijn strategieën om u fit, sterk en actief te houden.

 dreamstime_l_55891469 Fietspaar

  • Get MOVING … Get Exercise. Regelmatige consistente beweging helpt botten en gewrichten sterk en flexibel te blijven. Focus op versterking, aerobe en flexibiliteit (bereik van beweging) oefeningen.
  • Zorg ervoor dat je de juiste SCHOENEN hebt. Wat de activiteit ook is, schoenen moeten zorgen voor demping en stabiliteit, om nog maar te zwijgen van comfort. Controleer of de voetboog correct is  Shoe Heel ondersteund, omdat sommige mensen een boog hebben die hoger is dan normaal, of lager dan normaal – elk scenario kan gezamenlijke problemen veroorzaken. Controleer ook het stakingspatroon van uw voet, wat ook van invloed kan zijn op het algehele comfort en de gezondheid op de lange termijn.
  • Drink zeker voldoende water gedurende de dag. Mensen met af en toe een gezamenlijk ongemak realiseren zich mogelijk niet dat het ongeveer 100 oz water per dag nodig heeft om voedingsstoffen in gewrichten en botten te laten stromen en om een ​​omgeving te creëren waar gewrichten comfortabel zijn.
  • ZIJN JUIST. Als je overdag aan een bureau zit, moet je hoeken van 90 graden handhaven voor je ellebogen, heupen en knieën. Zorg er ook voor dat je een stoel met lage rugsteun hebt; een klein kussen werkt goed als je niet zo'n stoel hebt.
  • Kies een dieet met NUTRIENT DENSE FOODS. Focus vooral op mensen met extra calcium en vitamine D.
     Oatmeal yogurt.jpg
  • SUPPLEMENT waar nodig. Het is een uitdaging voor de gemiddelde persoon om alle voedingsstoffen te krijgen die ze dagelijks nodig hebben, vooral die nodig zijn voor bot- en gewrichtsondersteuning. Een hoogwaardig, krachtig voedingssupplement – bij voorkeur eentje dat vloeistof-snel is – kan een aanzienlijk verschil maken voor mensen die op zoek zijn naar gezondheid van botten en gewrichten.

Meer informatie over de reeks Eniva Health van Joint & Bone Health ondersteuningsproducten.

• Bone Health Pack
– Bevat 5 gerichte producten ter ondersteuning van de algehele botsterkte en botmassadichtheid.

• Joint & Bone Health Pack
– Bevat 3 gespecialiseerde producten om te promoten gezamenlijke flexibiliteit en comfort evenals botintegriteit.

• VIBE Fruit Sensation – 32 oz fles
Eniva VIBE Fruit Sensation levert krachtige antioxidanten en essentiële dagelijkse voeding in een snelwerkend, bio-klaar vloeibaar ontwerp. Zorgvuldig geselecteerde antioxidanten, mineralen, vitamines en aminozuren samen met fruit-, plantaardige en gespecialiseerde fytonutriënten ingrediënten zorgen voor DNA-bescherming voor vitaliteit. *

• Efacor Omega-3s visolie – 60 caps
EFACOR® biedt premium potentie en zuiverheid in een gespecialiseerd, natuurlijk Omega-3 EFA supplement dat een hoge dosis EPA en DHA bevat. EFACOR® is een zeer zuivere visolie – vrij van milieucontaminanten.

• Cal-Mag Mineralen vloeibaar concentraat – 32 oz
Eniva Minerals for Life® Cal-Mag vloeibaar concentraat is een voedingssupplement van de cel -Ready®-mineralen CALCIUM en MAGNESIUM in een eigen voedingsleveringssysteem. De natuurlijke APPLE-smaak biedt een pittige en verfrissende smaak.

• Strontium Mineral Liquid Concentrate – 32 oz
Eniva Minerals for Life® Strontium Liquid Concentrate is een voedingssupplement van het Cell-Ready® mineraal STRONTIUM in een eigen voedingsstofafgiftesysteem.

• Multi-mineralen die klaar voor gebruik zijn – natuurlijke smaken – 32 oz
Eniva Cell-Ready® multi-mineralen – Natural Flavours geconcentreerde vloeistof is een voedingssupplement van een gespecialiseerd mineraalmengsel dat is samengesteld om te helpen bevorder voedingsevenwicht. * Het eigen toedieningssysteem levert een geavanceerde waterige vorm van minerale ionen (Solutomic®) in een sprankelende heldere oplossing voor snellere absorptie dan tabletten of capsules.


* Deze verklaring is niet geëvalueerd door de Food and Drug Administration. Dit product is niet bedoeld om ziekten te diagnosticeren, behandelen, genezen of voorkomen.

Bij EnivaHealth geloven we dat elk menselijk lichaam is ontworpen om gezond te zijn. Het werd ontworpen om energiek, slank, behendig en veerkrachtig te zijn bij genezing. Je bent gemaakt om een ​​overvloedig, gezond en levendig leven te leiden. EnivaHealth is er trots op pure vloeibare nutraceuticals te maken en te produceren zonder kunstmatige conserveermiddelen. Onze vloeibare supplementen zijn natuurlijke oplossingen om u te helpen voelen en er op uw best uit te zien.Meer Informatie