Hoe werk en leven in balans te houden? Hoe kun je bewust leiderschap uitvoeren?

Hoe werk en leven in balans te houden? Hoe bewust leiderschap te voeren. Ik heb deelgenomen aan een lezing aan de Universiteit van Nevada. Reno Medical School had als doel het evenwicht tussen zelf, gezin en werk te helpen bereiken. "Hier zijn mijn meeneempunten …

Overzicht: dit is het eerste jaar dat meer vrouwen medische zorg kregen school (woot! woot!). Vrouwen vormen slechts 39% van alle full-time faculteit in de VS. (UNR heeft 36%) Vrouwen zijn vaker de lagere rangen van medische scholen (wat betekent dat minder van ons hoogleraren zijn).

Maken vrouwelijke artsen minder dan mannen? Ja! De verdiensten van vrouwelijke artsen waren in 2017 28% lager dan hun mannelijke tegenhangers. De beloningsverschillen tussen mannen en vrouwen voor artsen zijn dus reëel en evenredig met de discrepantie van andere gebieden. Vrouwen verdienen 10 tot 30% minder dan mannen voor hetzelfde werk en het wordt erger voor artsen. Dit is een wereldwijd probleem en wordt door het World Economic Forum gepubliceerd in het Global Gender Gap Report. https://www.weforum.org/reports/the-global-gender-gap-report-2017

Waarom moeten we geven om diversiteit? Het is bekend dat

 • Genderdiversiteit leidt tot betere prestaties.
 • Inclusiviteit versterkt het behoud van medewerkers.
 • Het bevorderen van de gelijkheid van vrouwen leidt tot economische groei.
 • Sterk vrouwelijk leiderschap levert financieel rendement op.
 • Diversiteit kweekt innovatie en

Wat zijn de belemmeringen voor vrouwen om gendergelijkheid te bereiken?

 • Gebrek aan vrouwelijke rolmodellen.
 • Gebrek aan integratie werk-leven (verantwoordelijkheden voor kinderopvang en ouderenzorg).
 • Onderhandelingsvaardigheden. [19659006] Onbewuste vooringenomenheid.

Hoe kunt u verandering bereiken?

 • Weet waar u aan toe bent. Weet waar je naartoe gaat. Stel doelen!
 • Verzamel je hulpmiddelen en creëer veiligheid. Wat zijn onze tools? Welke gebieden willen we verbeteren?
 • Herkennen onze zwakheden.
 • Wees authentiek voor uzelf en anderen. Het is niet WAT je doet, het is HOE je het doet. Neem mislukkingen met gratie.
 • Vier onze prestaties. We hebben vaak haast en er is een sierlijke zelfpromotie die kan worden gedaan.

Integratie van werk en leven.

 • Werk en privé-leven integreren. Neem bijvoorbeeld elke keer dat u naar een medische conferentie gaat, een van uw kinderen. Maak contact met dat kind. (of Take-your-child-to-work-Day).
 • Afgevaardigde. Wat kun je loslaten? Bepaal wat mijn tijd waard is.
  • We kunnen een activiteit inefficiënt doen. Neem de tijd om na te denken over hoe u efficiënter kunt werken. Hypo-stress. eu-stress. Hyper-stress. Nood. In nood is de burn-out.
  • Tijdtoewijzing. deel dit in secties.
   • Als we niet efficiënt zijn in een taak, delegeer het dan. Iemand anders kan dit misschien beter doen. (bijvoorbeeld: het schema voor het oproepen van het ziekenhuis in het ziekenhuis maken)
   • Als we ons competent voelen voor een taak, nemen we het op omdat we de taak snel kunnen voltooien. Overweeg dit te delegeren. (bijvoorbeeld: koken)
   • Als we een expert zijn en anderen niet weten hoe dat moet, overweeg dan iemand te coachen en het over te laten nemen. (bijvoorbeeld: een simulatie-lab uitvoeren)
   • Waarin wij uniek zijn, DOE HET MEER!
   • EN … Onderschat niet de waarde van niets doen.

Bouw uw netwerk

 • Eén mentor volstaat niet langer. We hebben elk onze eigen "Raad van Bestuur" nodig. Wie zit er in deze Raad van Bestuur?
  • Mentoren zijn mensen waar je naar toe gaat voor advies en feedback.
  • Familie en vrienden geven ons sociale en emotionele steun.
  • Coaches helpen met zelfontdekking en dagen ons uit om op nieuwe manieren te denken. Coachen is belangrijk voor leiders omdat we vaak geen tijd nemen om ons leven opnieuw te overdenken. (Ze kunnen ons helpen vragen te stellen … wat zijn ONZE beste en slechtere scenario's?)
 • Onderhandelingsvaardigheden. Het gaat allemaal om je emotionele quotiënt. VRAAG en denk GROOT! Vrouwen vragen vaak geen baan aan voordat ze een match van 90% hebben. (Mannen solliciteren naar een baan met een match van 50%). Dus we moeten groot dromen. Weet wat je wilt: innerlijk zelfbewustzijn. Dit helpt bij betere onderhandelingsvaardigheden. Ken de andere kant: sociaal bewustzijn. Maak je verlanglijstje, match met je bazenlijst. Bereid opties voor wederzijds voordeel voor: relatiebeheer.
 • Hoe kan ik mijn doelen afstemmen op de doelen van uw leidinggevende? Luister aandachtig: zelfmanagement. Luisteren helpt je nu wat belangrijk is voor andere mensen. We vinden het leuk om gehoord te worden. Ken uw BATNA (beste alternatief voor een onderhandelde overeenkomst): extern zelfbewustzijn. Pas op als je te ver duwt als je geen andere positie / gelegenheid hebt.
 • Zelfpromotie gaat helemaal over sierlijkheid. Maak er een gewoonte van om de prestaties van anderen te erkennen en te prijzen. Zelfpromotie hoeft niet altijd te betekenen dat iedereen wordt verteld hoe goed we zijn. Zie praten over jezelf (of anderen) als het onderwijzen of onderwijzen van anderen, in plaats van "verkopen". Rapporteer prestaties en gebruik sociale media. Je onderzoek, wanneer op sociale media, wordt beter verspreid. Dit helpt ook om te benadrukken wat we beter doen. Ontwikkel een interessant verhaal rond de feiten. Houd je baas in de gaten. Neem eerbiedig krediet. Het is goed voor mensen om te weten wat je voor hen hebt gedaan. Zeg altijd dank u.

Hoe kunnen we collectief actie ondernemen? Begin met zelfzorg. En zorg voor anderen. Ontwikkel bewuste leiderschapsvaardigheden. Ondersteuning van vrouwen bij lokale en nationale professionele ontwikkelingskansen gedurende de gehele levenscyclus. Geef vrouwen de kans om elkaar te ondersteunen, te begeleiden en te sponsoren. Train zowel mannen als vrouwen om effectief te begeleiden in alle geslachten. Bied onbewuste bias-training voor iedereen.

Je woord is een lamp op mijn voet … En een licht op mijn pad. Mogen wij elk een licht voor elkaar zijn.

Over drlesliegreenberg

Ik oefen al meer dan 20 jaar als huisarts – als een opvoeder van artsen en clinicus. Van kleutertijd tot ouderen, ik verricht verloskunde en algemene geneeskunde. Ik hou van mijn carrière en ben gepassioneerd door mijn kennisgebied en mijn patiënten. Volg mij op Facebook op Leslie Md Greenberg Medical Disclaimer De inhoud van deze website is alleen bedoeld voor algemene informatieve doeleinden en is niet bedoeld als, en mag niet worden beschouwd als, een vervanging voor, professioneel medisch advies. Gebruik de informatie op deze website niet voor het diagnosticeren of behandelen van medische of gezondheidsproblemen. Als u een medisch probleem heeft of vermoedt, neem dan onmiddellijk contact op met uw professionele zorgaanbieder.

Dit bericht is geplaatst in General Medicine- Adults, Uncategorized and tagged Dr. Greenberg, Dr. Leslie Greenberg, Family Doctor, Family Medicine, family practice, female leadership, physician balance, physician leadership, University of Nevada, University of Nevada Family Medicine Residency Program, Universiteit van Nevada Reno School of Medicine, University of Nevada School of Medicine, balans werk en privéleven. Maak een bladwijzer van de permalink.Bronnen