Ik ben te zien in het recente AARP-magazine! Lees verder…

Ik ben te zien in het recente AARP-magazine! Lees verder …

https://www.aarp.org/health/conditions-treatments/info-2018/medical-experts-insider-advice.html

Over drlesliegreenberg

Ik ben aan het oefenen als een familie arts voor meer dan 20 jaar – als zowel een opvoeder van artsen en clinicus. Van kleutertijd tot ouderen, ik verricht verloskunde en algemene geneeskunde. Ik hou van mijn carrière en ben gepassioneerd door mijn kennisgebied en mijn patiënten. Volg mij op Facebook op Leslie Md Greenberg Medical Disclaimer De inhoud van deze website is alleen bedoeld voor algemene informatieve doeleinden en is niet bedoeld als, en mag niet worden beschouwd als, een vervanging voor, professioneel medisch advies. Gebruik de informatie op deze website niet voor het diagnosticeren of behandelen van medische of gezondheidsproblemen. Als u een medisch probleem heeft of vermoedt, neem dan onmiddellijk contact op met uw professionele zorgaanbieder.

Dit bericht is geplaatst in General Medicine- Adults, Uncategorized and tagged AARP, Dr. Greenberg, Dr. Leslie Greenberg, Family Doctor, Family Medicine, family practice, University of Nevada, University of Nevada Family Medicine Residency Program, University of Nevada Nevada Reno School of Medicine, University of Nevada School of Medicine. Maak een bladwijzer van de permalink.Gevonden op