Medische studenten hebben hun eigen merk van "March Madness" en het heet Match Day!

Afgestudeerden van de medische school in de klas van 2018 (op ELKE medische school) hebben hun eigen merk 'March Madness' en het heet Match Day !

Wanneer is het? 16 maart 2018! Om 9 uur 's nachts openen PST alle medische studenten in het hele land hun "match envelope" tegelijkertijd.

Wat betekent dit? De Matching Day van de National Resident is wanneer afgestudeerde medische studenten in wezen een contract hebben ondertekend voor de volgende 3 tot 7 jaar postdoctorale opleiding.

Wow! Elk jaar reflecteer ik op MY Match Day in 1995 (!) toen we WELCH specialiteit en WAAR ik het ging leren. Mijn toenmalige verloofde was ook matching in een specialiteit en deze extra complexiteit aan onze gezamenlijke beslissing. Dit gecementeerd onze medische specialiteiten van keuze, familie geneeskunde.

De match veranderde het traject van ons leven. Ik kan niet genoeg benadrukken wat een gigantische dag dit voor ons was en is voor elke medische studente in het hele land. Medische studenten hebben minstens 8 jaar na de middelbare school gestudeerd, hebben honderdduizenden onderwijsschuld opgelopen en hun opleidingspad tot dit hoogtepunt verbeterd.

35.000 medische studenten strijden om 31.000 plekken in Amerikaanse ziekenhuizen en gezondheidscentra. (Mijn zoon was geschokt toen hij de wiskunde deed en besefte dat 4000 medische studenten geen baan hebben). Dus, kijkend naar de wiskunde, kun je waarderen dat sommige medische studenten niet passen in een residency-programma en misschien moeten "scramble" (nu het SOAP-Supplemental Offer and Acceptance Program genoemd) in een open residentiepositie of misschien moeten werken in een bijbehorend veld en van toepassing zijn op de wedstrijd volgend jaar en betrokken zijn bij Match Day 2019.

Reno Family Medicine Residency Program van de Universiteit van Nevada ontving meer dan 800 aanvragers; we hebben meer dan 100 kandidaten geïnterviewd en hebben 10 medische stagiairs bij elkaar gekregen die met ons zullen beginnen na hun afstuderen op de medische school.

Het is echt een opwindende tijd voor elke afstuderende medische student en voor diegenen in de medische opleiding. Het afsluiten van een hoofdstuk … en het openen van een ander hoofdstuk. I love it!

Wilt u meer weten? Hier is de officiële website … http://www.nrmp.org/

Over drlesliegreenberg

Ik oefen al meer dan 20 jaar als huisarts – als opvoeder van artsen en clinicus. Van kleutertijd tot ouderen, ik verricht verloskunde en algemene geneeskunde. Ik hou van mijn carrière en ben gepassioneerd door mijn kennisgebied en mijn patiënten. Volg mij op Facebook op Leslie Md Greenberg Medical Disclaimer De inhoud van deze website is alleen bedoeld voor algemene informatieve doeleinden en is niet bedoeld als, en mag niet worden beschouwd als, een vervanging voor, professioneel medisch advies. Gebruik de informatie op deze website niet voor het diagnosticeren of behandelen van medische of gezondheidsproblemen. Als u een medisch probleem heeft of vermoedt, neem dan onmiddellijk contact op met uw professionele zorgaanbieder.Lees Meer