Nieuwe medische stagiaires starten specialisatietraining vandaag!

Het is 1 juli en nieuwe stagiairs hebben al een undergraduate-diploma behaald en hebben 4 jaar medische opleiding voltooid. Wat moeten ze nog meer doen voordat ze "hun dakspanen hangen" en patiënten zien als een behandelend arts? Lees verder …

1 juli markeert traditioneel het begin van verblijf en fellowship voor nieuwe artsen en artsen die hun residentie hebben voltooid.

Op deze gedenkwaardige dag ben ik zo opgewonden om de nieuwe stagiaires te verwelkomen in een van de meest nobele beroepen . Het is de voortzetting van een gekke rit maar een ongelooflijk geweldige en vernederende.

Voor degenen die niet weten wat een stagiair, inwoner of fellow is:

– Een inwonend team betekent dat je een team van toegewijde artsen hebt , allemaal met uitzicht op u en uw kaart, alles onder toezicht van een behandelend arts.

-Zelfs nieuwe stagiaires hebben al minstens 5000 uur hands-on klinische training gehad voordat zij op 1 juli aankwamen.

-Nieuwe stagiairs zijn al 2 van de 3 "stappen" gepasseerd die vereist zijn om een ​​licentie te krijgen in de VS: 3 dagen testen, bijna 600 meerkeuzevragen en 12 gestandaardiseerde ontmoetingen met patiënten, inclusief beoordeling van het afnemen van de geschiedenis, fysieke examenvaardigheden, communicatievaardigheden en het vermogen om een actieplan vormen op basis van bevindingen.

-Interne jaargang (met een geschatte 4000 uur werk!) is nog maar het begin van de postdoctorale opleiding.

-Na die 4000 uur, uw gemiddelde kinderarts, huisartsgeneeskunde arts en internist (al l eerstelijnsartsen) zullen een aanvullende 7000-8000 uur training voltooien voordat ze hun respectieve bordentests afleggen (nog eens 8-10 uur testen).

Je gemiddelde algemene chirurg zal nog eens 16.000 uur voltooien.

, als u uw huisarts, specialist of chirurg in de eerste lijn ziet, weet dan dat zij meer dan 10.000 uur aan training hebben besteed om u gezond te houden.

# juli1 # 5000 uur entoetsen #trainingtobeanexpert #seetheexpert #trainingmatters #knowyourdoctor # iwasajuly1intern # trainingtothetop

Over drlesliegreenberg

Ik beoefen al meer dan 20 jaar als huisarts – als opvoeder van artsen en clinicus. Van kleutertijd tot ouderen, ik verricht verloskunde en algemene geneeskunde. Ik hou van mijn carrière en ben gepassioneerd door mijn kennisgebied en mijn patiënten. Volg mij op Facebook op Leslie Md Greenberg Medical Disclaimer De inhoud van deze website is alleen bedoeld voor algemene informatieve doeleinden en is niet bedoeld en mag ook niet worden beschouwd als vervanging voor professioneel medisch advies. Gebruik de informatie op deze website niet voor het diagnosticeren of behandelen van medische of gezondheidsproblemen. Als u een medisch probleem heeft of vermoedt, neem dan onmiddellijk contact op met uw professionele zorgaanbieder.Originele bron