Prostaat Gezondheid: Focus op mannen | enivacorp

Als u niet weet wat uw prostaat is of wat het doet, staat u zeker niet alleen: de meeste mannen niet. Maar het is tijd om opgeleid te worden! De prostaat is een klein orgel van ongeveer de grootte van een walnoot. Het ligt onder de blaas (waar urine wordt bewaard) en omringt de urethra, de buis die urine uit de blaas draagt. De prostaat speelt een sleutelrol in een goede seksuele functie en helpt ook beschermen tegen blaasinfecties.

We hebben het gehad over het gezond houden van je hart – en nu richten we ons op de gezondheid van de prostaat.

Meer dan 50% van de mannen in hun 60s en maar liefst 90% in hun jaren '70 ervaart uitdagingen met een vergrote prostaat. En meer dan 30 miljoen mannen lijden aan prostaataandoeningen die hun kwaliteit van leven negatief beïnvloeden. Een pijnlijke infectie van de prostaatklier is een probleem voor mannen van alle leeftijden en treft 35% van de mannen van 50 jaar en ouder. Elk jaar worden meer dan 230.000 mannen ernstig getroffen door ongezond prostaatweefsel en sterven er 30.000 aan.

Het goede nieuws is dat er proactieve manieren zijn om uw prostaat gezond te houden. Wat er ook gebeurt, oefen regelmatig, eet meer fruit en groenten en rook niet. Daarnaast zijn er natuurlijke manieren om uw prostaat te ondersteunen met gerichte voedingssupplementen.

Prostaat Gezondheid: Get Checked

Bezoek uw arts en ontvang regelmatig prostaatonderzoek. Ontvang elk jaar een PSA-bloedtest en een digitaal rectaal examen, te beginnen op de leeftijd van 50 jaar. Laat uw arts ook weten of u een familiegeschiedenis van prostaatuitdagingen heeft, want u wilt die testen op 45-jarige leeftijd starten. Een vader of een broer hebben met prostaatproblemen meer dan verdubbelt uw risico op het ontwikkelen van prostaat gerelateerde problemen.

Prostaat Gezondheid: Wat eet u?

Wat u eet, kan een grote impact hebben op de gezondheid van uw prostaat. Naast het eten van meer fruit en groenten, kunt u overwegen meer soja toe te voegen aan uw dieet. Tofu, sojanoten, sojameel of poeders zijn goede bronnen om te overwegen. Zoek ook naar voedingsmiddelen die veel selenium bevatten – het is een mineraal waarvan is aangetoond dat het het risico op prostaatkanker vermindert. Die voedingsmiddelen omvatten tarwekiemen, tonijn, eieren, zonnebloem- en sesamzaden en knoflook. Zink is ook bekend voor het nutritioneel ondersteunen van de prostaat. Zink kan van nature worden gevonden in oesters, sesamzaad, magere rosbief, kalfslever, donkere chocolade en pinda's.

Natuurlijke voedingssupplementen

Een andere geweldige manier om meer selenium en zink te krijgen is door middel van Eniva® Natural Prostate Health . Niet alleen bevat dit innovatieve natuurlijke supplement deze mineralen, het bevat ook andere krachtige voedingsstoffen, waaronder beta-sitosterol met fytosterolen en kruidenextracten. Meer en meer artsen bevelen het dagelijks gebruik van een voedingssupplement aan voor de bescherming van de normale functie van de prostaat. *

The Eniva Natural Prostate Health formule is een op wetenschap gebaseerde gezondheidsnutraceuticum dat is geformuleerd door artsen met natuurlijke ingrediënten om:

  • Ondersteuning van de gezondheid en de grootte van de verouderende mannelijke prostaat *
  • Ondersteuning van een gezonde urinestroom en normale urinaire frequentie *
  • gezonde blaasfunctie *
  • Bevorder hormonale balans in testosteron en DHT-routes. *
  • Ondersteuning seksuele gezondheid *

Als toegevoegde bonus Eniva Natural Prostate Health stimuleert ook gezonde haarzakjes en mannelijke hormonale balans terwijl het voedende ondersteuning biedt voor haargroei, volheid en kracht. *

* Deze verklaring is niet geëvalueerd door de Food and Drug Administration. Dit product is niet bedoeld om een ​​ziekte te diagnosticeren, behandelen, genezen of voorkomen. Elk onderzoek waarnaar in dit artikel wordt verwezen, is niet bedoeld om te worden geïnterpreteerd als onderzoeksresultaten met betrekking tot specifieke Eniva-producten.

Bij Eniva geloven we dat elk menselijk lichaam is ontworpen om gezond te zijn. Het werd ontworpen om energiek, slank, behendig en veerkrachtig te zijn bij genezing. Je bent gemaakt om een ​​overvloedig, gezond en levendig leven te leiden. Eniva is er trots op pure vloeibare nutraceuticals te maken en te produceren zonder kunstmatige conserveermiddelen. Onze vloeibare supplementen zijn natuurlijke oplossingen om u te helpen voelen en er op uw best uit te zien.Lees verder via deze link