Reis medicijnen tips. | Leslie Greenberg's Blog

Tips voor reizen met medicijnen. De meesten van ons zijn enthousiast om te reizen en willen graag op onze bestemming en thuis veilig en in goede gezondheid aankomen. Laat deze problemen uw plannen niet laten ontsporen …

Er zijn veel soorten reis-geassocieerde infecties: spijsvertering, ademhaling, vectorgedragen (zoals van insecten) en seksueel. Sommige kunnen levensbedreigend zijn. Reizigers die vrienden en familieleden in hun land van herkomst bezochten, waren de reizigers die waarschijnlijk niet op zoek waren naar pre-travel counseling van artsen en een onevenredig hoge last van ernstige infecties hadden. Dus, als u naar het buitenland reist, raadpleeg dan uw huisarts over welke vaccins en medicijnen u kunnen helpen om niet ziek te worden.

Wat het vliegtuig betreft, neem ik geen voorzorgsmaatregelen behalve mijn handen wassen voor het eten (of aanraken). mijn gezicht in het algemeen) en na gebruik van het toilet. Ik ben niet zeker van onderzoek waaruit blijkt dat supplementen tijdens het reizen de symptomen van verkoudheid aanzienlijk verminderen. maar als je voelt dat een supplement je helpt (en het doet geen kwaad), ga er dan mee door! Langdurige immobilisatie tijdens een vlucht kan een bloedstolsel veroorzaken, dus oefen uw benen op uw stoel of loop om de 2-3 uur rond het vliegtuig. Als u een sikkelcelziekte of een longziekte heeft, hebt u mogelijk aanvullende zuurstof nodig op vluchten. Decongestiva kunnen helpen met geblokkeerde Eustachiusbuizen of -bijholten die kunnen optreden als gevolg van veranderingen in de luchtdruk terwijl het vliegtuig stijgt of daalt.

Zorg ervoor dat u voldoende voorraden van de huidige medicijnen in uw handbagage meeneemt, aangezien gelijkwaardige geneesmiddelen mogelijk niet beschikbaar zijn op die locatie of heel moeilijk voor uw arts om tijdig een apotheek in te schakelen.

Overweeg om reizigersverzekering te kopen, inclusief evacuatieverzekering.

Zijn uw vaccins up-to-date? Zo niet, dan is dit een geweldige tijd. Bedenk dat sommige vaccins meer dan één in de serie hebben en maximaal 6 maanden kunnen duren om volledig te profiteren. Kijk op de website www.cdc.gov onder "Gezondheid / bestemmingen van reizigers" voor vaccins en profylactische medicijnen, afhankelijk van wat is endemisch in het gebied waar u reist. Vermijd het gebruik van kraanwater of ijs gemaakt van leidingwater of rauw voedsel gespoeld met leidingwater, aangezien het water mogelijk verontreinigd is en u reizigersdiarree of hepatitis A of E of een parasitaire aanval kunt krijgen. infectie. Vermijd blootstelling aan de buitenlucht tijdens het voeden van muggen, omdat een geïnfecteerde beet u malaria, West-Nijlvirus, Japanse encefalitis, knokkelkoorts, Zika en gele koorts kan opleveren. ¼ van de sterfgevallen in het buitenland komen voor bij Amerikanen die betrokken zijn bij ongevallen met motorvoertuigen, dus pas op. Als u seks hebt met een nieuwe partner, draag dan een condoom om seksueel overdraagbare infecties, waaronder HIV en hepatitis B, te verminderen.

Ik hoop dat dit helpt.

Over drlesliegreenberg

Ik heb als huisarts gewerkt al meer dan 20 jaar – als zowel een opvoeder van artsen en clinicus. Van kleutertijd tot ouderen, ik verricht verloskunde en algemene geneeskunde. Ik hou van mijn carrière en ben gepassioneerd door mijn kennisgebied en mijn patiënten. Volg mij op Facebook op Leslie Md Greenberg Medical Disclaimer De inhoud van deze website is alleen bedoeld voor algemene informatieve doeleinden en is niet bedoeld en mag ook niet worden beschouwd als vervanging voor professioneel medisch advies. Gebruik de informatie op deze website niet voor het diagnosticeren of behandelen van medische of gezondheidsproblemen. Als u een medisch probleem heeft of vermoedt, neem dan onmiddellijk contact op met uw professionele zorgaanbieder.Lees verder via deze link