Vier de maand van de gezondheid van mannen enivacorp

Juni is de maand waarin we speciaal de vaders in ons leven eren. June is ook 'Men's Health Month' – het perfecte moment om alle mannen waar we om geven te vieren, door gezonde keuzes en gedrag in levensstijl aan te moedigen. Ongeacht de leeftijd zijn er proactieve maatregelen die kunnen worden genomen om te zorgen voor welzijn en welzijn op de lange termijn voor de mannen om ons heen.

Throw out the Tobacco: Roken is een bekende oorzaak van erectiestoornissen bij mannen. Het draagt ​​ook bij aan oogaandoeningen, hartaandoeningen van kanker en diabetes. De levensduur van een roker is meestal tien jaar korter dan die van een niet-roker. Maar rokers die stoppen met hun 40e verjaardag kunnen verwachten dat ze bijna net zo lang leven als degenen die nooit de gewoonte hebben opgenomen. Stoppen voor de leeftijd van 55 kan herstellen tot 6 jaar. Tips om iemand te helpen stoppen, zijn lid worden van een steungroep, in plaats daarvan kauwgom kauwen, veel water drinken gedurende de dag en handen houden met een pen of tandenstoker. Gooi sigaretten weg en vermijd het roken van locaties en het roken van vrienden. Vind nieuwe hobby's of activiteiten, ga actief aan de slag en probeer te ontspannen met een diepe ademhaling wanneer stress binnen kruipt

Sleep Well & Move More : meer en meer onderzoek bewijst dat een gebrek aan slaap kan leiden tot ernstige gezondheidsproblemen , waaronder hart- en vaatziekten, diabetes, obesitas en depressie. Mannen hebben gemiddeld 7-9 uur slaap per nacht nodig. Bovendien moeten ze elke week minstens 2 ½ uur matige aerobe activiteit krijgen, inclusief spierversterkende oefeningen minimaal twee keer per week. Kleine dagelijkse stappen zijn net zo geldig als minder lange trainingen. Mannen die moeite hebben om in slaap te vallen, kunnen baat hebben bij het uitproberen van EnivaHealth Natural Sleep . Deze niet-verslavende, niet-bijwerkingen vloeibare formule helpt het lichaam voor te bereiden op slaap en helpt het tijdens de hele slaapcyclus in slaap te blijven. * Voor energie tijdens trainingen, moeten mannen proberen EnivaHealth UltraSHOT Healthy Energy – a natuurlijk supplement om het lichaam een ​​extra boost te geven zonder alle cafeïne, taurine, kunstmatige ingrediënten of suikers.

Eet gezond, blijf gezond : we hebben het allemaal al gehoord: fruit en groenten leveren de nodige vitamines en mineralen – en vooral antioxidanten – die nodig zijn om het lichaam op zijn best te laten presteren. Verse, biologische variëteiten zijn ideaal, maar als tijd, budget of drukke levensstijl het perfecte dieet niet mogelijk maakt, kunnen supplementen helpen. Een volledig vloeibare versie met veel antioxidanten, zoals EnivaHealth VIBE, kan deze voedingshiaten opvullen. Het vermogen om gezond DNA te ondersteunen is ook belangrijk voor mannen die mogelijk onder stress staan ​​of die fysieke problemen hebben. * Het elimineren van voedingsmiddelen en dranken met een hoog caloriegehalte, suiker, zouten, vetten en alcohol kan ook bijdragen aan gezondere resultaten.

Stress- en monitorsignalen beheren : Stress kan soms een goede zaak zijn, maar voor het grootste deel een slechte zaak. Stress moet worden getemd zodat het niet leidt tot ongezonde gewoonten. De dag van tevoren plannen, minipauzes nemen voor diepe adem- of ontspanningsoefeningen en werken aan lichaamsbeweging om stress te verminderen, kunnen allemaal helpen. Wanneer stress het tol eist, hebben mannen de neiging om reguliere dokterscontroles te vermijden … geen goede zaak. Symptomen van pijn op de borst, kortademigheid, overmatige dorst of plassen of ernstige slaapproblemen zijn allemaal zaken die signaleren dat een bezoek op orde is.

Naarmate mannen ouder worden, zijn fluctuerende testosteronniveaus, dikke darmfunctie en hartprestaties gezondheidsfactoren die mannen moeten vooral regelmatig op de hoogte zijn van de monitor.


Referenties: https://www.nlm.nih.gov/medlineplus/menshealth.html, http://www.menshealthnetwork.org/, https://www.cdc.gov/men/nmhw/index.htm

* Deze verklaring is niet geëvalueerd door de Food and Drug Administration. Dit product is niet bedoeld om ziekten te diagnosticeren, behandelen, genezen of voorkomen. Bij EnivaHealth geloven we dat elk menselijk lichaam is ontworpen om gezond te zijn. Het werd ontworpen om energiek, slank, behendig en veerkrachtig te zijn bij genezing. Je bent gemaakt om een ​​overvloedig, gezond en levendig leven te leiden. EnivaHealth is er trots op pure vloeibare nutraceuticals te maken en te produceren zonder kunstmatige conserveermiddelen. Onze vloeibare supplementen zijn natuurlijke oplossingen om u te helpen voelen en er op uw best uit te zien.Lees verder via deze link