Vijf tips voor het verhogen van de gevoeligheid van de penis zonder medicijnen

Verlies van het gevoel van de penis is een veel voorkomend probleem, zelfs bij jongere mannen. Fabrikanten van impotentiedrugs en penisverbeteringen gebruiken dit vaak in hun voordeel om geneesmiddelen op de markt te brengen die in het algemeen niet effectief zijn en schadelijke bijwerkingen kunnen veroorzaken. Wat veel mannen zich niet realiseren is dat de gevoeligheid van de penis kan worden behandeld zonder toevlucht te nemen tot drugs en trucs door een paar eenvoudige tips te volgen. Daarnaast kan regelmatig gebruik van een formule met penis-specifieke vitamines en mineralen helpen om de normale gevoeligheid van de penis te behouden en kan het zelfs helpen bij het herstellen van verloren gevoeligheid voor de penis. De volgende suggesties zijn vaak alles wat nodig is om de huid van de penis te verjongen en het genot van seks te stimuleren.

Ontspan en geniet van het moment

Hoewel de erogene huid van de penis duidelijk een grote rol speelt bij seksuele stimulatie, heeft onderzoek aangetoond dat seksueel verlangen en bevrediging in de eerste plaats een mentaal proces is. Mannen die kunnen ontspannen en genieten van het proces van seks hebben, in plaats van zich te concentreren op het eindresultaat, hebben meestal diepere en bevredigendere orgasmes.

Probeer iets nieuws

Mannen die zich in een sleur bevinden, masturberen in de dezelfde manier elke keer of gaan voor een jackrabbit-effect tijdens geslachtsgemeenschap, zijn gevoelig voor verlies van de sensatie van de penis. Dit probleem kan optreden wanneer de huid van de penis ongevoelig wordt gemaakt door de constante wrijving, vergelijkbaar met de eeltvorming die zich op de handen ontwikkelt als gevolg van fysieke arbeid.

Mengen – met veren of ander speelgoed, of alleen de tips van de vingers – om de huid op andere delen van het lichaam te stimuleren, kan een nieuwe reeks sensaties worden gecreëerd die tot opwinding leiden, waardoor de huid van de penis een pauze krijgt en mannen meer gevoeligheid en genot kunnen genieten tijdens seks.

Vermijd tabaksgebruik en beperk de inname van alcohol

Chemische stoffen zoals tabak en alcohol kunnen grote schade aanrichten aan de bloedsomloop en het zenuwstelsel. Regelmatig roken, in het bijzonder, kan leiden tot desensitisatie van de penis en het vermogen om van seks te genieten beperken. Omdat roken op veel niveaus slecht is voor de gezondheid, is er niets te verliezen en alles te winnen door te stoppen. Bovendien kan het beperken van alcoholgebruik tot niet meer dan een paar drankjes per week het vermogen van het lichaam om te herstellen en om beschadigde huid en zenuwcellen te verjongen, vergroten waardoor de gevoeligheid van de penis kan verminderen.

Draag zachte, ruimvallende kleding [19659003] Het dragen van beperkende kleding kan de circulatie verstoren, waardoor de hoeveelheid bloed naar de penis wordt beperkt en het gevoel van de penis wordt belemmerd. Bovendien kunnen ruwe stoffen die constant tegen de huid van de penis wrijven, na verloop van tijd de desensibilisatie van de penis veroorzaken. Het dragen van lossere, ademende kleding (alle natuurlijke stoffen zijn het beste) kan de bloedtoevoer naar het gebied verbeteren en schuren en langdurige schade aan de huid voorkomen.

Gebruik een dagelijkse vitamineformule

Vitaminen, mineralen, antioxidanten en aminozuren zuren zijn net zo belangrijk voor de gezondheid van de penis als voor de rest van het lichaam. Hier zijn slechts enkele van de voedingsstoffen die een essentiële rol spelen bij de gevoeligheid van de penis en de algehele gezondheid van de penis:

– Vitamine A bevordert een jeugdige, soepele huid van de penis die ontvankelijk is voor tactiele stimulatie;

– Vitamine C ondersteunt de bloedsomloop en onderhoudt de natuurlijke elasticiteit van de huid en helpt het lichaam om de gevolgen van chemische schade door tabak, alcohol en andere schadelijke stoffen te bestrijden;

– Vitamine E creëert een natuurlijke vochtbarrière en voorkomt uitdroging en uitdroging van de huid van de penis kan de opbouw van geharde huidcellen veroorzaken die vaak resulteert in verlies van het gevoel van de penis.

– Natuurlijke oliën zoals sheaboter hydrateren de huid waardoor deze soepel en snel reageert zonder irritatie.

Een behandeling met een penisgevoeligheid kiezen

Hoewel er meerdere huidcrèmes beschikbaar zijn die een combinatie van bovenstaande ingrediënten bevatten, zijn niet al deze geschikt voor toepassing op de penis. Veel huidbevochtigers bevatten geurstoffen en andere chemicaliën die zelfs irritatie kunnen veroorzaken, wat een factor is bij het verlies van penisgevoel. Om de maximale voordelen van deze en andere essentiële vitaminen en mineralen te ontvangen, wordt het gebruik geadviseerd van een formule voor de gezondheid van de penis (de meeste gezondheidswerkers raden Man1 Man Oil aan) die rechtstreeks op het doelgebied wordt aangebracht.Originele bron Geschreven doorJohn Dugan