Wat zijn enkele dingen die een arts moet weten over de oudere LGBTQ-gemeenschap?

Wat zijn enkele dingen die een arts moet weten over de oudere LGBTQ-gemeenschap? Ik heb onlangs deelgenomen aan een paneldiscussie over medisch gerelateerde LGBTQ-kwesties. Hier zijn enkele van de take-home-berichten

  • 50% van het personeel in het verpleeghuis dacht dat "hun collega's" zich niet op hun gemak zouden voelen bij het verzorgen van LGBTQ-patiënten.
  • 2/3 van de homo-, lesbische, biseksuele of transgender mensen wonen alleen. Velen hebben geen kinderen, staan ​​niet in contact met hun families van herkomst en isoleren zichzelf verder naarmate ze ouder worden.

Naarmate LGBTQ-personen ouder worden, gaan ze vaak 'terug naar de kast' omdat dit 'veiliger' kan zijn. Is er een nabijgelegen verpleeghuis dat voor LGBTQ-patiënten zal zorgen? Kun je ouder worden (je huis aanpassen om je te ontvangen terwijl je ouder wordt)?

LGBTQ-individuen leven 3-7 jaar minder dan cis-geslacht heteroseksuele individuen. Dit kan te wijten zijn aan de marginalisatie van de gezondheidsproblemen van een patiënt gedurende zijn of haar leven.

Wat kunnen artsen doen?

  1. Behandel onze patiënten zoals we onze gezinnen zouden behandelen.
  2. Adresseer patiënten als het geslacht en de naam die ze zouden willen noemen.
  3. Adres eenzaamheid. Wie is belangrijk voor het individu? Wie zijn hun huidige of toekomstige zorgverleners?

Dit benadrukt de noodzaak van het accepteren, open, eerlijke, zorgzame huisartsen.

Over drlesliegreenberg

Ik beoefen al meer dan 20 jaar als huisarts in de gezondheidszorg, zowel als opvoeder van artsen als clinicus. Van kleutertijd tot ouderen, ik verricht verloskunde en algemene geneeskunde. Ik hou van mijn carrière en ben gepassioneerd door mijn kennisgebied en mijn patiënten. Volg mij op Facebook op Leslie Md Greenberg Medical Disclaimer De inhoud van deze website is alleen bedoeld voor algemene informatieve doeleinden en is niet bedoeld als, en mag niet worden beschouwd als, een vervanging voor, professioneel medisch advies. Gebruik de informatie op deze website niet voor het diagnosticeren of behandelen van medische of gezondheidsproblemen. Als u een medisch probleem heeft of vermoedt, neem dan onmiddellijk contact op met uw professionele zorgaanbieder.

Dit bericht is geplaatst in Emotionele gezondheid, problemen met het levenseinde, Algemene geneeskunde – Volwassenen, Uncategorized en gecodeerde Dr. Greenberg, Dr. Leslie Greenberg, oudere LGBTQ, problemen met het levenseinde, huisarts, huisarts, huisartsenpraktijk, LGBTQ , Reno huisarts, Reno huisarts, University of Nevada, Universiteit van Nevada Family Medicine Residency-programma, Universiteit van Nevada Reno Familiegeneeskunde Residency-programma, Universiteit van Nevada Reno School of Medicine, University of Nevada School of Medicine. Maak een bladwijzer van de permalink.Bronnen