Vrij verkrijgbare medicijnen voor paniekaanvallen

Vrij verkrijgbare medicijnen voor paniekaanvallen hebben aangetoond groot succes te hebben bij het verminderen van angst en paniekaanvallen. Veel mensen willen geen medicatie op recept nemen uit angst voor verslaving en bijwerkingen.

Het wordt ook algemeen aanbevolen dat andere meer natuurlijke vormen van behandeling eerst worden geprobeerd en voorgeschreven medicijnen als laatste redmiddel worden overgelaten. Hier is een lijst van enkele vrij verkrijgbare medicijnen voor paniekaanvallen.

Clarocet:

Dit medicijn werd aanbevolen door enkele patiënten met paniekaanvallen. Het bedrijf beweert niet dat het medisch advies biedt. Het product is niet FDA-goedgekeurd maar is gemaakt met ingrediënten die FDA-gereguleerd zijn.

De gezondheidsvoordelen van Clarocet worden ondersteund door onafhankelijke klinische evaluatie. En het bedrijf dringt er bij u op aan raad te vragen aan een gekwalificeerde arts voor een juiste diagnose.

Valeriaan:

Dit product is een kruidensupplement. Van het extract van de Valeriaan-plant is aangetoond dat het helpt bij angstsymptomen. Er zijn klinische onderzoeken geweest met uitstekende resultaten. De effecten van Valeriaan worden vrijwel onmiddellijk waargenomen en er is geen indicatie voor verslavend.

Passiebloem:

Het extract van deze bloem is een stof genaamd vitexin. Het is aangetoond dat deze stof ontspannende effecten heeft.

Groene thee:

L-theanine is het ingrediënt in groene thee dat het anti-angsteffect beïnvloedt. Het wordt aanbevolen om de supplementvorm in te nemen in plaats van te drinken.

Kava:

Het is aangetoond dat het de effecten van angst vermindert. Is ook gebonden aan leverschade en staat niet meer bovenaan de meeste aanbevelingslijsten.

Aromatherapie:

Van natuurlijke geuren is aangetoond dat ze spanning en de effecten van angst verminderen. Experimenteren staat hier centraal. Maar sommige geuren die succes hebben getoond zijn: sandelhout, lavendel, jasmijn en zelfs babypoeder. Dit is meer afhankelijk van het individu.

Meng nooit vrij verkrijgbare medicijnen met voorgeschreven medicijnen. Het wordt ook aanbevolen dat u uw arts raadpleegt voordat u een van de medicijnen gebruikt die op deze pagina worden beschreven.

Originele bron DoorKen Pedroza