Drugs, CIA en VS – Mena, Arkansas Coverup

Ik heb gisteravond een zeer verontrustende en verhelderende video gezien over drugs, de CIA en de corruptie van de Amerikaanse regering. De titel is CONSPIRACY, THE SECRET HISTORY, SECRET HEARTBEAT OF AMERICA – The C.I.A. & Drugs. New Science Ideas is de producent. Elke Amerikaan zou deze video moeten bekijken.

Het lijkt erop dat mensen overzee meer weten over de CIA dan de meeste Amerikanen. Natuurlijk is daar een reden voor. Onze media worden gecensureerd in de naam van "nationale veiligheid" zaken. Nationale veiligheid, zoals je zult leren, is een onderwerp dat op de meest vreemde plekken verschijnt.

De droging van Amerika kost ons meer dan $ 16 miljard per jaar en heeft meer mensen gedood dan de oorlog in Vietnam. Wie profiteert en wie is verantwoordelijk? Volg het geld.

Ironisch toen first lady Nancy Reagan zei: "Zeg gewoon nee tegen drugs." de CIA en Barry Seal brachten ze vanuit Medellin, Colombia. Het bureau gebruikte het cocaïnegeld dat ooit in de VS was verkocht om wapens aan de contra's te kopen en naar Nicaragua te brengen. Oliver North was zwaar betrokken bij het fiasco.

Iedereen in Mena, Arkansas die probeerde deze cirkel van corruptie bloot te leggen, inclusief de hoofdaanklager, werd bedreigd of gedood. Toen twee jonge mannen een medicijn zagen vallen bij de treinrails in Arkansas, werden ze meteen afgeslagen. De doofpot liep door de lokale en deelstaatregering. President Clinton was op dat moment de gouverneur van Arkansas. Hij speelde mee met stil te houden en kreeg daarna veel drugsgeld gedoneerd aan zijn presidentiële campagnes.

President Bush Ik was niet minder schuldig als voormalig directeur van de CIA. Zijn toeziend oog en het lezen van de CIA-briefings, die hij als voormalig president nog dagelijks leest, maakt hem even aansprakelijk tijdens zijn ambtstermijn als vicepresident. Ze hebben tenminste dat woord niet goed?

De mensen die de cocaïne-epidemie veroorzaakten die de natie in de jaren tachtig overspoelde, waren geen Afro-Amerikanen in het getto. Velen van hen konden in die tijd nauwelijks een salaris betalen, en veel minder smokkelden drugs via vliegtuigen naar het land. Wanneer de VS satelliettechnologie hebben die in staat is om het schrijven op een golfbal te lezen, zou het geen moeite kosten om de wil van drugssmokkelaars en Bin Laden op te sporen. Dat is tenzij u heimelijk met hen samenwerkt.

Een driejarig onderzoek naar het leven en de tijden van Barry Seal, een van de beroemdste CIA-agenten en succesvolle drugssmokkelaars in de geschiedenis van Amerika, onthulde de omvang van corruptie bij de overheid in heel Amerika.

Toen Mena, Arkansas tijdens de proef in Oliver North werd grootgebracht, ging plotseling alles in gesloten ruimtes weg van het publieke oog. Waarom? Wat weet de overheid dat het Amerikaanse volk niet moet weten?

Wanneer internationale drugsdistributieorganisaties verticaal in onze regering zijn geïntegreerd, is er reden tot bezorgdheid. Dan Harmon was betrokken bij de obstructie van rechtvaardigheid lokaal in Saline County, Arkansas. Hij werd aangeklaagd en schuldig bevonden aan 5 van de 11 aanklachten. Suzie zwijgt van de mees van schandelijke overheidsgeheime operaties, Harmon is nooit beschuldigd van moord in de twee treinsterfgevallen. Na zijn vrijlating uit de gevangenis, werd Harmon gepromoveerd. Ik denk dat het loont om verbonden te zijn en mee te spelen.

Advocaat van New Orleans Sam Dalton zei schranderend: "Wanneer de overheid zich bezighoudt met activiteiten zoals de CIA en natuurlijke gebeurtenissen en natuurlijk verloop van de geschiedenis afweert, is dat waar de overheid zelf wordt de crimineel.Dit hele ding verbergt zich in het volle zicht.Als je een schandaal wilt, onderzoek dan gepensioneerde DEA-agenten het nettowaarde en zet het samen.Als het Amerikaanse volk de regering niet snel laat gaan gedragen, gaan we naar het punt bereiken van geen terugkeer. "

Met Barry Seal en de CIA die de drugshandel werkten, vonden ze in het diepe zuiden enkele meegaande en coöperatieve gouverneurs. Vandaar de lijst van latere presidenten uit het zuiden.

De FBI ging naar het politiebureau van New Orleans en greep de kofferbak en liep ermee weg, toen Barry Seal stierf. De staatssecretaris moest advocaat Sam Dalton steunen en de FBI in minachting voor de rechtbank houden om te krijgen welk bewijs het voor ontdekking nodig had. Sam Dalton wilde ook de CIA dagvaarden, maar was niet in staat om dit te doen.

Jaws is pas klaar als de sheriff de haai ontmoet. Mena, Arkansas bleek het grootste drop-point te zijn voor medicijnen in het hele land, een industrie van $ 130 miljard dollar. Het is vrij eenvoudig om een ​​geheime operatie door de overheid te financieren, wanneer alle luchthavenpersoneel bereid is om mee te spelen. De geheime oorlogen van de CIA 1981-1987 is geschreven door Woodward. De Clintons waren partners aan de macht.

Om te zien hoe de echte boosdoeners rondkijken in de periferie – niet het rokende pistool, maar de gebogen twijgen. Let op de doden, ontslagen, bedreigingen en aanvallen op bekende mensen. Dan Lasater, een veroordeelde drugsdealer, was een groot supporter van Clinton. Jerry Parks, het hoofd van het veiligheidsdetail van gouverneur Clinton, werd gedood in een regen van geweerschoten nadat hij zijn medewerkers had verteld dat hij een dode man was één maand nadat Vince Foster stierf. De onderzoeker van Arkansas, Russell Welch, kreeg giftige miltvuur van militaire kwaliteit in zijn gezicht gespoten voor zijn sonde in de coverup.

De lijkschouwer van Arkansas, Bobby Malick (een Egyptenaar) speelde meteen mee en claimde dat hij nooit een fout had gemaakt in 7000 autopsies. Toen de twee jongemannen die op de trein werden vermoord, op zoek waren naar een druppel drugs, beweerde Malick dat het een zelfmoord was. Toen de ouders het niet geloofden, besloot hij hen te vertellen dat de jongens grote hoeveelheden marihuana in hun systemen hadden. Uit de 2e autopsie bleek echter dat er stakingen hadden plaatsgevonden samen met een blauwe plek in het gezicht van wat leek op de kolf van een geweer. De jongenslongen hadden 3 keer de normale hoeveelheid bloed in hen, wat aangaf dat ze niet waren gedood door de impact van een trein.

Sheriff Jim Stead, een andere deelnemer aan de coverup, noemde het een grondig onderzoek. De moeder van de jongen was het daar niet mee eens gezien de voet van haar zoon 2 dagen op het spoor was blijven liggen. De groene zeildoek die velen na de inslag van de trein zagen, bracht ook een dekmantel van de regering ter discussie.

Officier van justitie Jean Duffey was een van de weinigen die niet mee speelde. Ze werd bedreigd en rende uiteindelijk de stad uit. Ze dacht dat haar leven in gevaar was en verhuisde naar Houston, Texas, waar ze nu de geometrie van de middelbare school doceert. Duffey werd aangesteld als hoofd van een federaal gefinancierde drugsteam in Arkansas. De dag dat ze werd benoemd, kwam Gary Arnold binnen en vertelde haar dat ze de taakgroep niet mocht gebruiken om openbare functionarissen te onderzoeken.

Duffey kreeg de leiding over een half dozijn agenten. Ze konden niet veel meer krijgen dan kopen op straatniveau, maar toen ze overheidsfunctionarissen begonnen te verbinden met de bescherming van de drugsdealers, kwam de naam van Dan Harmon onmiddellijk en het vaakst voor. De treinsterfgevallen werden het beroemdste onopgeloste mysterie in de geschiedenis van Arkansas. Het kreeg nationale aandacht en 1000 kranten schreven erover. Mogelijke getuigen werden echter dood.

Drugsdruppels uit laagvliegende vliegtuigen, waarvan de inwoners zeggen dat ze vele nachten horen, zijn nooit onderzocht door een wetshandhavingsinstantie in het district. De drugs werden gedropt in dezelfde buurt waar Kevin & Don langs het spoor waren vermoord.

Aanklager Jean Duffey was het voorwerp van een lastercampagne. Eigenlijk kwam ze te dicht bij het 7e gerechtelijk arrondissement. Daarom werd ze ontslagen om hun ezels te bedekken. In 1991 stopte drugsagent geheim agent Scott Loellen met de woorden: "Er is gewoon te veel vuil achter de schermen." Hij diende de provincies Saline, Grant en Hot Springs. Hij walgde later de drugsteam en zei: "Dat district is ondergedompeld in een regeerperiode van corruptie die belangrijke en krachtige connecties heeft met politieke, juridische en wetshandhavingsambtenaren."

Als undercoverofficier verzamelde Scott bewijs van illegale activiteit, maar om de een of andere reden koos de drugsteam ervoor om hem te negeren. Hij stopte vanwege het afvuren van Jean Duffey, de drugstaakkrachtbeheerder.

In juni 1990 werd Dan Harmon de gekozen aanklager van het district. Harmon's eerste nieuwsconferentie en interview werd volledig gebruikt om Jean Duffey in diskrediet te brengen, die werd verwijderd en gedwongen naar Houston, TX te vluchten toen haar leven in gevaar was.

Officier van justitie Dan Harmon was op het spoor toen de jongens werden vermoord. Staatspolitie deed ook niet zijn werk. De moeders van de overleden jongens werden overtuigingen beloofd in het federale onderzoek van 1990, toen plotseling Chuck Banks het onderzoek in juni 1991 beëindigde.

Andere stukjes en stukken bewijsmateriaal die het allemaal samenbonden, was het feit dat in de jaren tachtig een voormalige top CIA-official hield een 2e huis in Medellin, Colombia.

Nog enkele andere sappige weetjes. Het eerste nationale programmabureau van Oliver North was op Laguna Airfield, waar op de landingsbaan 1400 lbs cocaïne werd aangetroffen.

Southern Air Transport, eigendom van en beheerd door de CIA, voorzag het bureau van een onderaannemer voor plausibele ontkenning terwijl zij in drugs en wapenhandel. De privatisering van Amerikaanse intelligentie is de manier waarop het bureau werkt.

De Britse versie van 60 minuten, The Big Story, toonde het spoor van drugssmokkel en vuurwapenloop die leidde naar de deur van het Witte Huis. Het onthulde de blunderende overheidsdekkingen die zeven onderzoeken en enkele lange frustrerende jaren overspanden. De show die de cocaïneverbinding onthulde, werd binnen enkele uren na de introductie onmiddellijk verboden in de VS.

Tijdens de dagen van de Oliver North-proef werden ongeveer 500 documenten versnipperd over 3 dagen. Al onze vijanden wisten het, maar Noord wilde het verbergen voor het Congres en het verbergen. Zelfs surfers in Nicaragua noemen een surfplek na hem naar de basis van het bureau daar. Wat betreft Mena, Arkansas, was het de thuisbasis van Operatie Black Eagle, de meest massale geheime operatie in de geschiedenis van de VS.

1101 Mena St. is de local van de geheime geschiedenis van ons leven en onze tijd als een landhandel in drugs en wapens . Het is een klein duister stadje in het westen van Arkansas, met een bevolking van ongeveer 5.000 mensen. Zonder toren en monitoring van vluchten, vond Barry Seal dat Mena de perfecte plek was om in en uit te vliegen zonder te worden opgenomen. Barry bracht in de jaren tachtig tot $ 5 miljard cocaïne naar de VS. Mena was de locatie waar hij zijn vrachtluchtvaartmaatschappij baseerde en zijn een van de drie C123-vliegtuigen parkeerde die uitstapjes naar Colombia en Nicaragua maakten.

De loutere vermelding van Mena stuurt al jaren rillingen langs de ruggen van regeringspropaganda-functionarissen. Het is leuk om te zien hoe Democraten en Republikeinen ergens mee samenwerken. De doping van Amerika is echt een tweeledige dekmantel.Gevonden op GeschrevenPaul Davis