Sports Figures, Drugs en Americas Drug Problem

Er zijn recent veel sportfiguren in het nieuws geweest als gevolg van drugs. Meest recent is Alex Rodriguez beschuldigd van steroïde gebruik. Dit was een belangrijk verhaal omdat hij een van de weinige ‘schone’ honkbalhelden van de afgelopen tijd leek te zijn. Vlak voor het Rodriguez-schandaal was het Phelps-schandaal. Als je een van de drie mensen in het land bent die het niet gehoord hebben. Was hij gefotografeerd met het roken van marihuana van een waterpijp.

En de koppen van drugs en sport halen niet bij. Want recente artikelen over Fox Sports hebben gesproken over het gebruik van steroïden bij de Steelers. Van in de jaren ’70 en de recente arrestatie van Corie Blount. Een voormalig NBA-speler, die naar verluidt werd betrapt met 29 pond van marihuana. Er was ook de arrestatie van Jacksonville Jaguar. Voormalig eerste ronde, om Matt Jones te plukken voor het bezit van cocaïne. In het voetbalseizoen van afgelopen jaar.

Phelps-schandaal

Een interessant artikel dat ik over het Phelps-schandaal las. Was de soms controversiële sportschrijver Jason Whitlock. In het artikel daagt hij uit wat sommigen zagen als een raciale dubbele standaard. En hij bespreekt zelfs kort enkele van de problemen met de oorlog tegen drugs van dit land. Zijn artikel is gerelateerd aan een deel van het materiaal dat ik gebruik in de cursus die ik geef over: ‘De psychologie van drugs en drugsmisbruik’. Ik laat hoogtepunten zien van een documentaire genaamd: “American Drug War: The Last White Hope.” Deze film doet het goed. (ondanks soms bevooroordeeld) Om de duistere kant van deze oorlog tegen drugs te tonen.

Misvatting

Als voorbeeld van de misvatting van Amerika van het drugsprobleem. Wist u dat tabak meer mensen doodt dan alle andere geneesmiddelen samen. Inclusief alcohol? Volgens Hart, Ksir en Ray is roken verantwoordelijk voor ongeveer 440.000 vroegtijdige sterfgevallen per jaar. Ter vergelijking: alcohol is verantwoordelijk voor ten minste 20.000 dodelijke ongevallen per jaar. En tot 75.000 in dit land wanneer u accidentele sterfgevallen. (auto-ongelukken, ongevallen met boten, vallen enz.)

En sterfgevallen door ziektes op het lichaam (cirrose) combineert hartziekten, etc.). En deze cijfers overtreffen veruit de sterfgevallen door illegale drugs (10-20.000 per jaar). In feite doden illegale drugs minder Amerikanen dan het misbruik van geneesmiddelen op recept. (Ik had moeite met het verkrijgen van nauwkeurige gegevens over drugsmisdrijven op recept als gevolg van verkeerd gebruik. Maar de meeste artikelen en bronnen maken duidelijk dat drugsmisbruik op recept meer sterfgevallen per jaar veroorzaakt dan illegale drugs).

Documentaire

Volgens de documentaire die ik eerder noemde. Zijn enkele van de bijdragers aan de oorlog tegen drugs de bedrijven uit de tabaks- en alcoholindustrie. Daarnaast gebruikt deze documentaire interviews met voormalige overheidsfunctionarissen. Om de bewering te staven dat de oorlog tegen drugs een kolossale mislukking is geweest. Straatdrugs zijn tegenwoordig overvloediger, puurder en goedkoper. Dus wat heeft de oorlog tegen drugs bereikt? Volgens de statistieken is het opgelost in ongeveer 50% van de gedetineerde bevolking die gevangen zit wegens geweldloze drugsdelicten.

Het punt is dat er echte misvattingen zijn over het probleem van alcohol- en drugsmisbruik in dit land. Soms letten we op de verkeerde dingen. In plaats van aandacht te schenken aan bezuinigingen op middelen voor rehabilitatie van drugsverslaving. Of op opsluiting van niet-gewelddadige drugsdelinquenten. Lijken we ons veel meer zorgen te maken over het feit dat onze aangewezen helden een voordeel behalen in een sport. Waarvoor ze enorme bedragen hebben betaald om te spelen.

Of in iemand die we hebben gekozen om op een voetstuk te zetten. (een 23y / o) Om ons te laten vallen door marihuana te gebruiken op een universiteitsfeest. We maken ons zorgen over straatdrugs, inclusief marihuana, Wanneer drugsmisbruik op recept veel meer schade aanricht.

En we zouden er niet aan denken om tabak of alcohol illegaal te maken. Ondanks het feit dat het veel meer gezondheids- en welzijnsproblemen veroorzaakt dan illegale middelen.

De sport

Helpen we niet bij aan het probleem van sportaanbidding? Maken we geen helden en rolmodellen van sportfiguren. Misschien zelfs nog meer dan waardevollere rolmodellen? Maken we niet sporten zoals het nu is. Door de truien te kopen, de ticketprijzen te betalen. De games op televisie te kijken en van sport de markt te maken die het is? Zijn we niet snel iemand die een fout heeft gemaakt te onttronen. Alsof perfectie de enige standaard is die we accepteren?

Ik ben geen pro-drugs. En ik weet niet zeker of ik pro-legalisatie ben. Ik zou het probleem nader moeten bekijken. En ik weet niet eens zeker of ik gekwalificeerd ben om een ​​mening te geven. Maar ik ben er zeker van dat we de verkeerde kant op kijken als we naar drugs in dit land kijken.

Ik huur het is tijd voor verandering: Een verandering die vindt dat alle individuen op zoek zijn naar zelfactualisatie. Zonder de noodzaak van een substantie. Een tijd waarin mededogen regeert, in plaats van zelf-rationele verontwaardiging.

Ik geloof niet dat velen van ons zichzelf geactualiseerd zullen krijgen of verlicht zullen worden door naar sport op televisie te kijken. Maar het is soms een leuke afleiding. Hoe zit het met die Superbowl?

Gevonden op Geschreven doorWilliam Berry