Kunnen alcohol en drugs u imponeren?

Als het gaat om erectiestoornissen, zijn mannen vaak verrast om te ontdekken dat ze niet anders zijn dan andere mannen. Hun zorgen worden door velen gedeeld en helaas. Als het gaat om impotentie, groeit hun aantal. Wanneer een man geen aandacht besteedt aan zijn erectieproblemen, zal het eindresultaat een erectiestoornis zijn.

Impotentie

Een andere term voor deze aandoening is impotentie. Die wordt gedefinieerd als de consistente of terugkerende mogelijkheid om een ​​waardering te verkrijgen. Of te behouden die voldoende is voor seksuele prestaties. Naar schatting 34 procent van alle Amerikaanse mannen van 40-70 jaar, dat is ongeveer 20 miljoen mannen. Lijden aan een aanzienlijk niveau van impotentie. Dat betekent dat miljoenen mannen onvervuld zijn in het seksuele gebied. En een groot aantal van deze mannen leven van stille wanhoop.

Erectieproblemen

Het behandelingslandschap voor erectieproblemen wordt elke dag drukker naarmate er nieuwe therapieën beschikbaar komen. Toch lost het groeiende aantal behandelingen niet elk mannelijk probleem op. Elke behandeling lijkt voor sommige mannen goed te werken. Deels voor anderen en helemaal niet voor sommigen. Bovendien, hoewel een medicatie het gewenste resultaat kan hebben. Kunnen de bijwerkingen de patiënt en de arts dwingen om te stoppen met het gebruik en op zoek te gaan naar alternatieven.

Er is een lange lijst met voorgeschreven medicijnen die de seksuele functie kunnen verstoren. Als u een medicijn gebruikt van welke aard dan ook en impotent bent. Raadpleeg dan uw arts of apotheker om te bepalen of het medicijn verantwoordelijk kan zijn. Als dit het geval is, werk dan samen met uw arts om de medicatie af te krijgen. Voor de meest voorkomende gezondheidsproblemen kunnen natuurlijke medicijnen of veranderingen in levensstijl worden gebruikt. Om een ​​veiligere behandeling van impotentie te produceren.

Alcoholgebruik

De meeste mannen weten uit ervaring dat alcoholgebruik zeker de seksuele respons kan beïnvloeden. Alcohol heeft een krachtig effect op je lichaam en op je seksuele respons. Te veel alcohol kan je zenuwstelsel aantasten. Je tactiele sensaties doen afnemen en interne boodschappen kortsluiten. Die nodig zijn om een ​​erectie te krijgen.

Voor sommige mannen kan zelfs een beperkte alcoholconsumptie erectieproblemen veroorzaken. Anderen kunnen erectiestoornissen alleen ervaren na het nuttigen van grote hoeveelheden alcohol. Chronisch alcoholmisbruik veroorzaakt schade-effecten op de algemene gezondheid. Die extreem tot seksuele stoornissen kunnen leiden.

Impotentie komt bij alle mannen op een of ander moment voor. Als de aandoening wordt ervaren op een regelmatige en aanhoudende basis. Wordt dit chronische impotentie en representaties genoemd. Een medisch probleem dat nooit genegeerd mag worden. Het goede nieuws is dat er een gezonde levensstijl is. Met voldoende oefeningen om impotentie helemaal te voorkomen. Voordat u aan een trainingsroutine begint, moet u zeker zijn en uw arts raadplegen.

Bron Gemaakt door Linda A.