Drugs – Een lelijke en tijdelijke ontsnapping uit de realiteit

Mensen die drugs gebruiken om met het leven om te gaan, doen dat vanwege wat de drugs met hen doen. De meeste drugsverslaafden hebben pijn gehad van iets dat hen in het verleden is overkomen. En de medicijnen hebben gedurende een korte tijd die pijn doen verdwijnen. Als ze eenmaal beseffen dat de drugs ze inderdaad beter doen voelen. Is het moment dat het misbruik begint te gebeuren.

De realiteit

De meeste medicijnen doen er alles aan om de realiteit uit de gedachten van de gebruiker te halen. Ze voelen zich vrij als de drugs eenmaal beginnen. Ze geven niet om het verleden of iets van die pijn die hen achtervolgde. En ze voelen zich onoverwinnelijk in het leven. Het enige probleem is dat elke keer dat de verslaafde het medicijn gebruikt. Hij of zij er nog meer van moet doen om hetzelfde gevoel te krijgen.

Wat drugsverslaafden niet begrijpen is dat de drugs niet wegnemen van het probleem, voegen ze er alleen aan toe. De realiteit van het leven gaat nooit weg. Het is gewoon gemaskeerd en vervormd vanwege het effect dat de medicijnen hebben. Om dit leven vol pijn en pijn te overwinnen, is het niet om drugs te gebruiken voor opluchting. Maar om het leven het hoofd te bieden. En dit doen de drug rehab-plaatsen het zo goed.

Drug rehab centra

Drug rehab centra zijn er om de verslaafde te helpen hun fysieke verslaving aan het medicijn of medicijnen te overwinnen. Vervolgens beperken ze het individu om te leren dat de drugs in feite niet hun beste ontsnapping zijn, maar slechts een tijdelijke versie die hun eigen situatie voor het ergste samenbrengt. Echte opluchting van de pijn die hen achtervolgt, is om het verleden te zien voor wat het werkelijk is, iets dat eerder is gebeurd en nu buiten de controle van iedereen is. Zodra ze zich realiseren dat ze iets niet kunnen veranderen dat is gebeurd, kunnen ze vervolgens leren leven vanaf dit punt.

Het doel van de drugsrehabilitatiecentra is om de verslaafde te informeren over hun ziekte, zodat ze kunnen begrijpen hoe ze hun denken en uiteindelijk leren om een ​​productief leven te leiden. Ze hopen hen het vertrouwen te geven dat elk doel dat ze willen bereiken kan worden bereikt, ongeacht hun situatie of waar ze vandaan komen.

Drugs zijn in lelijke ontsnapping aan de realiteit die de gebruiker een onoverwinnelijk gevoel geeft voor een korte tijd tijdshoeveelheid. Ook drugsverslaafden kunnen veranderen, maar moeten eerst goed geïnformeerd worden over hun situatie en dan de verandering willen bewerkstelligen.

Gedeeld door bron Geschreven doorWade Davis