Top vijf zure reflux recept medicijnen

Voor sommige mensen is het vinden van de juiste medicijnen om zuur terug te vloeien. Iets dat heel eenvoudig blijkt te zijn, maar voor anderen is er misschien sprake van vallen en opstaan.

Deze aandoening is vrij eenvoudig en er zijn veel effectieve behandelingen en medicijnen. Zodra u iets vindt dat voor u werkt, zult u het waarschijnlijk een paar maanden moeten nemen om schade te herstellen. Hoewel veranderingen in levensstijl soms wonderen kunnen doen en u misschien eerder kunt stoppen. De meeste medicijnen zijn van eenmaal daags ras, maar uw arts zal uw recept aanpassen aan uw behoeften.

Hier zijn vijf van de meest voorkomende en meest gebruikte medicijnen voor zure reflux.

Prilosec

Prilosec (generieke naam omeprazol): je hebt waarschijnlijk reclamespotjes voor Prilosec op televisie gezien. En je zou denken dat het een vrij verkoopbaar medicijn is. Hoewel er een OTC-formulier is, is er ook receptkracht beschikbaar. Dit type medicatie is een PPI, wat staat voor ‘protonpompinhibitor’. Dit betekent dat het medicijn bedoeld is om de hoeveelheid zuur die de maag produceert te verminderen. Minder zuurproductie betekent minder zuur omhoog gaan door de verzwakte maagklep. Dit medicijn kan de genezing van beschadigde weefsels in slechts twee maanden bevorderen. Dit medicijn wordt heel doorgeslikt en is niet getest bij zwangere of zogende moeders.

Nexium

Nexium (generieke naam-esomeprazol): net als Prilosec is dit een medicijn dat een PPI is. Het onderdrukt de enzymen die maagzuur produceren om de symptomen en schade geassocieerd met GERD of maagreflux te verlichten. Dit komt in pilvorm, maar er is een intraveneuze dosis voor speciale gevallen. Dit wordt vaak een uur vóór een maaltijd ingenomen en wordt in zijn geheel doorgeslikt voor het beste resultaat. Evenals Prilosec is dit niet onderzocht bij zwangere vrouwen en vrouwen die borstvoeding geven.

Prevacid

Prevacid (generieke naam-lansoprazol): dit is weer een van de PPI-geneesmiddelen en het helpt de zuurproductie vertragen terwijl het beschadigde weefsel in de slokdarm goed kan genezen. Ze kunnen worden doorgeslikt. Of er zijn tabletten die onder de tong kunnen worden geplaatst om op te lossen in plaats van geheel door te slikken. Intraveneuze doses zijn beschikbaar voor diegenen die de tablet niet aankunnen. Dit wordt ook niet aanbevolen voor vrouwen die zwanger zijn of borstvoeding geven.

Protonix

Protonix (generieke naam-pantoprazol): Protonix is ​​ook een protonpompinhibitor (PPI) maar is misschien niet zo goed bekend als de anderen. Het werkt echter op dezelfde manier en wordt op dit moment alleen in pilvorm aangeboden. Hoewel dit een behandeling is voor GERD. Staat het ook bekend als een effectieve behandeling voor maagzweren. Deze pil kan slechts ongeveer 30 minuten voor een maaltijd in volledige vorm worden ingenomen. Gedurende maximaal twee maanden om te beslissen of deze effectief is en of genezing heeft plaatsgevonden. Dit kan nog niet worden aanbevolen voor zwangere vrouwen en / of vrouwen die borstvoeding geven.

Tagamet

Tagamet (generieke naam-cimetidine): hoewel dit vaak als over-the-counter-medicatie wordt beschouwd. Is het op sterkte verkrijgbaar voor mensen met aanhoudende en dagelijkse maagzuurproblemen. Dit werkt om de zuurproductie te stoppen. Maar is anders dan de PPI-variant van het medicijn. Het blokkeert histamines waarvan bekend is dat ze de zuurproductie stimuleren. In de meeste gevallen is de sterkte van het recept alleen nodig als de weefsels beschadigd zijn. Dit wordt ingenomen in de vorm van een pil en er is geen onderzoek naar de vraag of zwangere of zogende vrouwen het moeten nemen of niet.

Zoals met elk type medicatie. Is er altijd de mogelijkheid dat een van deze geneesmiddelen kan interageren met andere medicijnen. Die u misschien gebruikt voor een andere aandoening. Dus zorg ervoor dat uw arts en uw apotheker weten wat u nog meer gebruikt.

U zou heel snel verlichting moeten vinden bij elk van deze. En als u dat niet doet, praat dan met uw arts. U heeft misschien een andere dosering nodig van deze medicijnen voor zuurterugvloeiing. Of misschien heeft u helemaal geen zure reflux. Er zijn momenten waarop andere problemen deze aandoening kunnen nabootsen. Dus als je medicijnen niet werken, moet je een second opinion krijgen.

Gedeeld door bron Geschreven doorKathryn Whittaker