Drugsdetectie – Hoe lang blijven medicijnen in het lichaam?

Drugtestdetectie Tijden verwijzen naar het “venster” van detectie voor drugs van misbruik. Als een persoon te snel of te lang na gebruik wordt getest, komen medicijnen mogelijk niet in menselijke urine voor. Vaak vraagt ​​iemand ons: hoelang willen medicijnen in het lichaam blijven? Deze korte handleiding zal helpen om die vraag te beantwoorden. Voor de duidelijkheid, dit is een referentie voor het opsporen van drugs van misbruik gevonden in menselijke urine.

Hoe lang blijven medicijnen in uw systeem?

De tijdsduur dat de aanwezigheid van drugs van misbruik in het lichaam kan worden gedetecteerd, is een belangrijke factor bij het screenen van geneesmiddelen. Onderstaande grafiek geeft een overzicht van de duur van de duur. Bij het interpreteren van de duur van de aanwezigheid van drugs of misbruik in het lichaam, moet u rekening houden met variabelen zoals het metabolisme van het lichaam, de fysieke conditie van de proefpersonen, de algehele vochtbalans van het lichaam, de hydratatietoestand en de gebruiksfrequentie.

Drug Detection Times

in urine worden hieronder uitgedrukt in termen van onder- en bovengrenzen. De hoeveelheid tijd dat een geneesmiddel / metaboliet in de urine detecteerbaar blijft, kan variëren, afhankelijk van de volgende factoren:

Hoeveelheid en gebruiksfrequentie:

Enkele, geïsoleerde, kleine doses zijn over het algemeen detecteerbaar op de ondergrens. Chronisch en langdurig gebruik resulteert meestal in detectieperioden dichtbij of op de bovengrens.

Metabolisme:

Personen met een langzamer lichaamsmetabolisme zijn vatbaar voor langere medicijndetectietermijnen.

Lichaamsgewicht:

Over het algemeen vertraagt ​​het metabolisme van de mens met een toename van de lichaamsmassa, wat resulteert in langere medicijndetectietermijnen. Bovendien is het bekend dat THC (het actieve bestanddeel in marihuana) en PCP zich ophopen in vetlipidemateriaal. Chronische gebruikers, fysiek inactieve gebruikers en personen met een hoog percentage lichaamsvet in verhouding tot de totale lichaamsmassa zijn gevoelig voor langere medicijndetectietermijnen voor THC en PCP.

Leeftijd:

Over het algemeen vertraagt ​​het metabolisme van de mens met de leeftijd, wat resulteert in langere medicijndetectietijden.

Algemene gezondheid:

Over het algemeen vertraagt ​​het metabolisme van de mens tijdens periodes van verslechterende gezondheid, wat resulteert in langere medicijndetectietermijnen.

Medicijntolerantie:

Gebruikers metaboliseren een geneesmiddel meestal sneller zodra er een tolerantie voor het geneesmiddel is vastgesteld.

Urine pH:

Urine-pH kan invloed hebben op drugsdetectietijden. Gewoonlijk resulteert zeer zure urine in kortere medicijn-detectieperioden.

Notitie:

In een klein percentage van de gevallen kunnen gebruikers langer dan de getoonde tijden positief testen – vooral in gevallen van langdurig chronisch misbruik, bij personen met aanzienlijke lichaamsgewicht en / of lichaamsvet, en bij personen met gezondheidsgerelateerde problemen die leiden tot abnormaal lichamelijk letsel langzame stofwisseling.

Drug Detection Times in Urine

Geneesmiddel / medicijngroep Tijdsbereik

Alcohol

24 uur of minder

Amfetaminen

1 tot 4 dagen

Barbituraten

Kortwerkend: 1 tot 3 dagen

Langwerkend (Barbital, Phenobarbital): 1 tot 3 weken

Benzodiazepines Kortdurend therapeutisch gebruik: 1 tot 3 dagen

Langdurig / chronisch gebruik: 1 tot 3 weken

Cocaïne 1 tot 5 dagen

LSD 1 tot 2 dagen

Marijuana (THC) Casual gebruik: 1 tot 7 dagen

Langdurig / chronisch gebruik: 1 tot 4 weken Opmerking: THC, het belangrijkste actieve ingrediënt in marihuana, wordt door het lichaam opgeslagen in vet lipide-weefsel. Vanaf daar wordt het langzaam tot enkele weken in de bloedbaan afgegeven – afhankelijk van de hoeveelheid en frequentie van gebruik en het niveau van fysieke activiteit van de gebruiker. Bij chronische en lichamelijk inactieve gebruikers kan THC sneller in vetweefsel accumuleren dan het kan worden geëlimineerd. Deze accumulatie leidt tot langere detectieperioden voor deze personen. Gebruikers met een hoog percentage lichaamsvet in verhouding tot de totale lichaamsmassa zijn ook gevoelig voor langere medicijndetectietermijnen voor marihuana.

MDMA (Ecstasy) 1 tot 4 dagen

Methadon 1 tot 4 dagen

Methamfetamines 1 tot 4 dagen

Opiaten 1 tot 5 dagen

PCP (Phencyclidine) Casual gebruik: 1 tot 7 dagen

Langdurig / chronisch gebruik: 1 tot 4 weken Opmerking: PCP wordt door het lichaam opgeslagen in vet lipidenweefsel. Vanaf daar wordt het langzaam tot enkele weken in de bloedbaan afgegeven – afhankelijk van de hoeveelheid en frequentie van gebruik en het niveau van fysieke activiteit van de gebruiker. Bij chronische en lichamelijk inactieve gebruikers kan PCP sneller in vetweefsel accumuleren dan het kan worden geëlimineerd. Deze accumulatie leidt tot langere detectieperioden voor deze personen. Gebruikers met een hoog percentage lichaamsvet in verhouding tot de totale lichaamsmassa zijn ook gevoelig voor langere medicijndetectietermijnen voor PCP.

Gedeeld door bron GeschrevenSteve Sandlin