Gemeenschappelijke huishoudtekens die aangeven dat uw kind op drugs kan zijn

Heb je ooit je balpennen missen? Wat gebeurde er met die grote plastic popflessen waarvan je dacht dat je die in de prullenbak gooide? Waarom ontbreken er zoveel lepels uit je besteklade in de keuken?

Zijn uw keuken- of badkamertapkranen hun filters kwijt? Hoe zit het met je raamschermen? Hebben ze ontbrekende stukjes? Loop je wel eens de badkamer in en word je overweldigd door de geur van zwaar besproeid parfum?

Kinderen zijn ongelooflijk vindingrijk als het gaat om het creëren van methoden voor het innemen van drugs. Ze hoeven niet naar een ‘hoofdwinkel’ te gaan om deze tools te vinden. Alles wat ze nodig hebben, is thuis te vinden. Als ouders moet je je echt bewust zijn van deze symptomen.

Ben je ooit naar de koelkast gegaan om een ​​hele cake te vinden die van binnenuit is leeggehaald? Heb je ooit ongelofelijke hoeveelheden rommel gevonden in je voorraadkast?

Is er ooit geld uit uw portemonnee of portemonnee verdwenen? Klagen uw andere kinderen ooit dat er spullen ontbreken in hun kamers? Loop je wel eens rond in je huis en merk je bepaalde dingen op die je gewoon laten gaan, “Huh?”

De kans is groot dat je GEEN geest verliest. Als u zich zorgen maakt dat uw kind mogelijk drugs gebruikt, let dan op deze zeer algemene huishoudelijke symptomen.

Dagelijkse huishoudelijke spullen kunnen gemakkelijk worden gebruikt voor het maken van parafernalia voor drugs. Duurdere items zoals fietsen, muziekinstrumenten en iPods kunnen worden verkocht of gepiperd om hun dealers te betalen.

Waarvoor moet mijn zoon of dochter de pennen, popflessen en gaasfilters gebruiken?

Kinderen gebruiken deze items vaak om waterpijpen te maken. Bongs zijn pijpen die worden gebruikt als een methode om marihuana en / of hasj te inhaleren door een waterfilter. Sommige kinderen denken dat dit een zuiverder manier is om de schadelijke kankerverwekkende stoffen uit te filteren die marihuana en hasj bevatten. Sommigen beschouwen dit als een gezondere ‘high’.

Er zijn honderdduizenden plaatsen via een Google-zoekopdracht op het internet, waar ze kunnen leren hoe ze deze zelfgemaakte pijpen kunnen bouwen.

Als vervanging voor popflessen zullen ze het glas gebruiken van orkaanlampen, grote potten, frisdrankblikjes en zo ongeveer alles dat een “kamer” kan bieden.

Wat gebeurde er met al mijn lepels en kaarsen?

Lepels en kaarsen kunnen op verschillende manieren worden gebruikt om medicijnen in te nemen. Soms wordt hasjolie verhit in een alledaags theelepel boven een aangestoken kaars en geïnhaleerd (door de holle buis van een pen). Lepels worden ook gebruikt voor het mengen en injecteren van sterkere medicijnen zoals methamfetamine (meth, ijs), maar helaas, tegen de tijd dat je kind bereikt dat stadium, je zult je er waarschijnlijk al van bewust zijn.

Ik had kunnen zweren dat ik een paar diamanten oorbellen in mijn juwelendoos had.

Niets in je huis is heilig als je een kind hebt dat zwaar wordt beïnvloed door drugs. Ja, ze stelen van hun eigen moeder. Controleer uw waardevolle spullen zo nu en dan. Als dingen beginnen te verdwijnen, begin dan met het stellen van vragen.

Wat gebeurde er met die cake die ik in de koelkast had? Het lijkt erop dat er een groep dieren is begonnen.

Nee, dat was geen pak dieren. Het was waarschijnlijk dat je zoon of dochter uit een hoog kwam, wanhopig op zoek naar suiker. Ze gebruikten geen vork. Ze gebruikten hun handen. Ze hebben ook drie pakketten Kraft macaroni en kaas in één keer bereid en geconsumeerd.

Ik liet mijn tas achter op het aanrecht en nu is $ 50 verdwenen.

Je verbeeld je dit niet. Zelfs in uw eigen huishouden bent u kwetsbaar voor diefstal van het kind dat verslaafd is aan drugs. Je andere kinderen zijn ook extreem kwetsbaar. Ze willen het je misschien niet vertellen, maar ze kunnen wel vermoeden dat hun broer of zus voor hen steelt.

Vaak zijn er geen duidelijke rode vlaggen om ons te waarschuwen dat onze kinderen al het pad naar de drugs-hel zijn ingeslagen. Als ouders moeten we naar de subtiliteiten kijken.

Kijk om je heen. Kijk rond in je huis. Als iets niet goed lijkt, is dat waarschijnlijk niet het geval. Blijf op de hoogte van je spullen. Luister niet naar het verhaal ‘Dog at mijn huiswerk’.

In het belang van uw geliefde kind en uzelf, negeer deze algemene huishoudelijke signalen van mogelijk drugsgebruik niet. Uw kind heeft mogelijk al geen controle meer.

Gebruik deze vroege kansen om stelling te nemen. Als je echt geen gelijk hebt met iets dat zich direct onder je dak afspeelt, vertrouw dan op je instinct en behandel het nu.

Het leven van je zoon of dochter kan ervan afhangen.

Originele bron DoorKaren Braschuk